top of page
Pasaj Events - Brunch Affair la Biserica Fortificată Hosman
LOGO  PASAJ Events
Pasaj Hall Piața Cibin - Locație de evenimente în centrul Sibiului
LOGO  PASAJ Hall  Negru

PASAJ EVENTS

Căutăm să stârnim percepții senzoriale, emoții pozitive și hedonistice, cunoaștere și amintiri pentru o viață!

 

PASAJ events este divizia noastră de organizări-evenimente, adică o mână de oameni cu spirit ludic, idei șugubețe, contacte multe și parteneri de servicii conexe pe care ne putem baza. Organizăm evenimente de tot felul și de toate mărimile — petreceri private indoor și outdoor (cununii, nunți, botezuri, aniversări), evenimente corporate (lansări de produs, inaugurări, teambuildinguri), conferințe, congrese, bootcamps, workshopuri —, cărora le dăm un fir narativ, ceea ce le transformă într-o experiență pe care n-o vei uita ușor! 

 

Organizăm orice, oricând, în locațiile partenere sau la tine — ORIUNDE ar fi asta!

Te degrevăm de umblătură, de stres și telefoane o mie, detalii și to do-uri omise sau la care pur și simplu nu te-ai gândit, dar ar fi fost așa de fain să se fi întâmplat… Doar spune-ne în mare ce vrei să sărbătorești, ca-apoi noi știm ce avem de făcut ;)

 

Pentru o zi, sau pentru câte vrei să „ne iei”, alege să ai cea mai faină meserie din lume: cea de MUSAFIR la propriul party!

Petrecere pentru copii și părinți - Pasaj Events

2 IUNIE 2024

Biblioteca Astra - Rooftop Party DJ Iustee Pasaj Events Sibiu

PASAJ HALL

PASAJ Hall este sufrageria în care poți petrece până mai târziu (atât cât te țin balamalele), fără să deranjezi vecinii …pentru că efectiv nu avem ;))

 

PASAJ Hall este un spațiu indoor modern, destinat exclusiv închirierii pentru organizarea de evenimente de până la maximum 100 de persoane. Deși este amplasat într-o zonă ex-industrială, fiind atât de aproape de Orașul de Jos, se poate ajunge foarte ușor cu mașina personală, Uber / taxi sau chiar autobuz (toate liniile ce opresc în stația Piața Cibin —liniile 1, 3, 8, 16, 115, 117). De partea organizatorică se ocupă echipa PASAJ events, iar mâncarea, bineînțeles, este furnizată de echipa restaurantului PASAJ

 

 

Poftește-n sufrageria din inima Sibiului!

Pasaj Hall Locație de evenimente în centrul Sibiului

Solicită o ofertă

Mesajul dumneavoastră a fost trimis cu succes!

footer1.png
  • Instagram
  • Facebook

Links

Contact

Restaurant Pasaj

Termeni si conditii

Politici de confidentialitate

Pasaj Events & Pasaj Hall

© 2024 Pasaj by Consilo Web. All Rights Reserved.

bottom of page