SAY CHEESE
mar., 04 iun.
|Sibiu
Degustare de brânzeturi artizanale cu Alina Iancu
Ora și locul
04 iun. 2024, 19:00 – 22:30
Sibiu, Strada Turnului 3A, Sibiu 550197, România
Despre eveniment
▪️ De ce ne place brânza? Ce se întâmplă în creierul nostru de ne face dependenți (pe unii mai mult, pe alții mai puțin) de acest aliment?
▪️ Cum apreciem și diferențiem o brânză bună de manufactură vs cea produsă industrial? Ce calități are una și ce nu mai are cealaltă?
▪️ Poate fi brânza un suvenir? Când, cum și de unde?
▪️ Ce ne spun paletarele de nuanțe de alb și galben despre o brânză?
…despre toate acestea și multe alte informații ne va povesti ALINA IANCU, promotoare a vinului și brânzeturilor românești și internaționale, marți, 04 iunie 2024, de la 19.00, la restaurant Pasaj.
Brânzeturile artizanale aduse de Alina vor fi însoțite de vinuri românești care să le pună și mai mult în valoare!
Alina a înființat cunoscutul târg de vinuri REVINO Bucharest (deja la a VII-a ediție anul acesta), și REVINO GOURMET, Salon gastronomic (anul acesta a III-a ediție, în 5-6 oct 2024; mai multe info aici https://gourmetshow.revino.ro ) și platforma https://www.crameromania.ro , o bază de date bilingvă – română şi engleză – a cramelor din România.
ÎN CE VA CONSTA EVENIMENTUL?
▪️ Prezentare „Curs de inițiere în lumea brânzeturilor” by Alina Iancu
▪️ Degustare 10 tipuri de brânzeturi românești și internaționale
▪️ Brânzeturile vor fi însoțite de 4 vinuri și o tărie artizanală
Aici găsești mai multe articole despre brânzeturi și-ți poți face o idee amplă despre cum va fi degustarea de brânzeturi de marți de la Pasaj: https://www.shop.revino.ro/blog/