top of page
PasajVinSpumant-0186_edited_edited.png
Ilustrație Pasaj

Cum a început povestea noastră...

Începuturile Noastre

 

Totul a început cu un vis și o pasiune pentru gastronomie. În inima pitorească a Sibiului, o familie cu o dragoste profundă pentru bucătăria tradițională românească a decis să împărtășească această pasiune cu lumea. Așa s-a născut Restaurantul Pasaj - un loc unde gustul autentic, atmosfera caldă și ospitalitatea sinceră se îmbină pentru a crea experiențe culinare memorabile.​

Crescând alături de Comunitate

De-a lungul anilor, restaurantul nostru a devenit mai mult decât un simplu local în centrul Sibiului. Am crescut alături de comunitatea noastră, îmbogățind tradițiile culinare locale și introducând inovații rafinate, fără a ne pierde esența. Fiecare client care ne-a trecut pragul a devenit parte din povestea noastră, inspirându-ne să oferim servicii tot mai bune și să ne depășim constant standardele.

Extinderea către Pasaj Events

Odată cu succesul Restaurantului Pasaj, am visat să ducem experiența oferită clienților noștri la un alt nivel. Astfel, a luat naștere Pasaj Events - un serviciu dedicat organizării de evenimente memorabile, unde fiecare detaliu contează. De la nunți la conferințe și petreceri private, Pasaj Events reprezintă îmbinarea perfectă între rafinamentul gastronomiei noastre și eleganța organizării evenimentelor.

Deschiderea Pasaj Hall

 

Cu dorința de a oferi spații versatile și elegante pentru evenimentele noastre, am inaugurat Pasaj Hall. Această nouă locație este expresia angajamentului nostru pentru excelență și diversitate în serviciile de evenimente. Pasaj Hall nu este doar un spațiu, ci un canvas pe care clienții noștri își pot picta cele mai frumoase momente.

Angajamentul Nostru

În fiecare zi, ne reînnoim angajamentul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Ne dedicăm în continuare explorării și inovării în domeniul gastronomiei, păstrând în același timp tradițiile care ne-au definit. Suntem mândri de călătoria noastră și entuziasmați de viitorul pe care îl construim împreună cu clienții noștri.

Mulțumim că Faceți Parte din Povestea Noastră

 

Vă mulțumim că ne-ați ales și că ați devenit parte din călătoria noastră. Fie că veniți la Restaurantul Pasaj pentru a savura un platou tradițional sau participați la un eveniment organizat de Pasaj Events, sunteți întotdeauna bineveniți și apreciați. Vă așteptăm să scriem împreună următoarele capitole ale povestii noastre.

footer1.png
  • Instagram
  • Facebook

Links

Contact

Restaurant Pasaj

Termeni si conditii

Politici de confidentialitate

Pasaj Events & Pasaj Hall

© 2024 Pasaj by Consilo Web. All Rights Reserved.

bottom of page